tiistai 18. joulukuuta 2012

Loppukiriä pukkaa..

Tän vuoden kalamaraton lähestyy loppuaan ja voitto pitäisi tietenkin tuoda kotiin..Yhden bongon Villeä perässä sovinkin sitten Antin kanssa pidettävästä TyKy-päivästä, jonka aiheena oli H, H & K. Eli siis Härkäsimppu, Kivinilkka & Kampela. Varovaisen optimistisena singahdimme tien päälle aamuhämärissä kohti lähes varmoja pistekalamestoja..

Simppu olikin ns. helppo nakki. 4kpl noin 20cm härkiksiä nousi aika nopeaan tahtiin kuvattavaksi, ei tainnut kulua puolta tuntiakaan.


Nilkkaa tai Ganpelaa ei sitten löytynyt niiltä nurkilta, joten Johtotähti käyntiin ja seuraavaan kohteeseen. Molempia kaloja oli täällä nähty sukelluksilla paljon - kampeloita kerätty pohjasta jopa käsin - joten varmaa tärppiä odoteltiin..ja odoteltiin..ja vaihdettiin paikkaa..ja odoteltiin. Siinä päästiinkin sitten perinteiseen kalareissumeininkiin eli pimeä tuli ja kalat jäi saamatta.

Ei päivä silti ihan reisille mennyt, uusi simppupaikka todettiin hyväksi ja helpommin käytäväksi kuin edellinen mesta. Kuten Antti asian kiteytti sanoiksi:"Huonokin päivä kalassa on kuitenkin parempi kuin mikä tahansa työpäivä". M.O.T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti