sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kuhakeikka II

..eli kummipoitsu pyyhälsi paikalle tuoreen ajokortin ja auton kera, suuntana kuhavedet. Ilmatkin suosivat, joten vesille vaan. Aloitus Vanhankaupunginlahden kautta oksaan jäänyttä forellia pelastamaan. Ei löytynyt, mutta tilalle sain jonkun venäläisen toby-kopion ja pitkän perukkeen..
Siitä sitten uistellen siirtyminen idän suuntaan. Kello oli vasta kahden-kolmen nurkilla ja Laajasalo / Tammisalon nurkilta puski jo kuhaa koukkuihin ihan aktiivisesti - tosin alamittaa..

Siitä sitten perinteisille paikoille, ja vetoa päälle. Silloin tällöin kuha kävi veneessä, muutama mittakalakin eksyi paikalle. Saatiin jopa niin iso kuha ettei haavikaan kestänyt ;)
Noin puolentoista kilon kuha pulahti takaisin veteen repäisten reiän havakseen, prkle. Ihme haaveja myyvät, ei kestä 24 vuotta ja heti hajoo..stna. No, nyt joutuu hakemaan uuden kumiverkkohaavin sitten. Puolenyön maissa oli jääboxissa jo useampi mitallinen kala..

Paluumatkan alkaessa alkoi myös syönti kunnolla, kello huiteli yhden korvilla ja kalaa hakkasi vapoihin yhtenään. Piti kuitenkin suunnata laituria kohti, kun alkoi ranteet olla lopussa kalannoston väsyttäminä.. :)

Muutama file siitä pannulle saatiin ja syötiin,


aavistuksen verran jäi kuitenkin haavista tippunut ketuttamaan..ens kerralla ei haavi petä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti